Boomstamtafels Groningen

AenC dienstverlening levert alle soorten en maten!

De boomstamtafels van AenC dienstverlening komen uit door ons zelf gerooid hout, waarvan vakkundig grote tafelbladen gezaagd worden. Deze tafelbladen, leverbaar in verschillende houtsoorten, worden op diverse manieren vervaardig tot prachtige boomstamtafels.

Welke modellen en afwerkingen leveren wij?

Eik, es, beuk en meer. Het beschikbare aanbod hangt samen met het zaagaanbod dat wij ter beschikking hebben. En uiteraard moet het gedroogd worden, voordat er een tafel van gemaakt wordt. De tafel wordt afgewerkt met (epoxy)lak of een duurzame olie. Zo blijft u de prachtige tekeningen zien en vertelt het tafelblad via de speelse lijnen een volledig verhaal. Je ziet hoe de boom gegroeid is en waar natuurlijke imperfecties zijn ontstaan. Deze groeven, geulen en scheuren horen bij het karakter van de boom. Dit is alleen niet altijd even praktisch voor dagelijks gebruik.

Afwerking met epoxy of glasdeel

Om het gebruiksgemak te verhogen en een uniek contrast te bieden met het natuurlijke houtmateriaal, werken wij imperfecties aan de tafelbladen af met transparante of gekleurde epoxy, of glasdelen op maat. Een fantastische manier om iedere tafel 100% uniek te maken en er volledig uw eigen draai aan te geven.

Onderstel, welke poten?

Staal werkt niet, is strak en biedt net als de eerder beschreven epoxylaag een mooi contrast met het natuurlijke hout. De poten die we bij onze boomstamtafels leveren zijn leverbaar in verschillende profielen, diktes en patronen. Alles wordt op maat gemaakt, zodat u de vrijheid hebt om het onderstel naar smaak in te vullen. Uiteraard gebeurt dit allemaal in goed overleg, zodat we altijd het juiste product leveren. Aanvullende info? Bel Cor: 06-38461119.