Tuinwerkzaamheden

AenC dienstverlening maakt het weer op orde!

Is uw tuin overgroeid, ziet u door de bomen het bos niet meer en is het geheel dringend toe aan een (rigoreuze) opknapbeurt? Dan kunt u bij ons terecht, zodat er vanuit een gereorganiseerde tuin gewerkt kan worden aan een toekomstbestendig en – indien gewenst – onderhoudsarm geheel.

Wat doen we precies?

Kort opgesomd: zaagwerk, snoeiwerk, maaiwerk en straatwerk. Naast het kappen, zagen en afvoeren van bomen is ook snoeiwerk van ieder formaat voor ons geen probleem. Hierbij kunt u denken aan grote heggen en bomen met achterstallig snoeionderhoud. Het maaiwerk is ook in ieder formaat mogelijk. Een achterstallig perceel waar alles overwoekerd is, gaan wij graag gestructureerd te lijf.

Nieuwe bestrating?

We voorzien het geheel graag van nieuw geel zand, trillen het aan en leggen iedere gewenste steen in ieder patroon. Met ruim 10 jaar ervaring in het bestraten van sterk uiteenlopende oppervlaktes, zijn we u graag van dienst.

Schutting plaatsen, carport plaatsen of tuinhuis plaatsen

Naast het op orde brengen van tuinen en het aanleggen van nieuwe, strakke bestrating, is AenC dienstverlening ook gespecialiseerd in het neerzetten van houtconstructies. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van schuttingen, het plaatsen van een houten carport of het plaatsen van een tuinhuis. Alles is mogelijk. We zijn u graag van dienst. Info? Bel Cor: 06-38461119

Directe info? Bel Cor: 06-38461119